Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5


Διαβάζοντας τις προάλλες στο καλό blog taxalia μιαν ανάρτηση που περιείχε μιαν εξωφρενική δήλωση του δημάρχου της Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργόπουλου, και επειδή δεν άκουσα ή διάβασα κάποιαν αντίδραση, ας επιχειρήσω λοιπόν να απαντήσω εγώ:

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η μεγαλύτερη και πλέον μολυσμένη εστία διαφθοράς είναι ο χώρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Συχνά, όμως, δεν γνωρίζεις αν τα λόγια των “Τοπικών Αυτοδιοικητών” κρύβουν άγνοια ή δόλο. Στην 1η περίπτωση ο αδαής παραμένει πάντα τέτοιος και όσο γρηγορότερα το αντιληφθούν οι δημότες τόσο μεγαλύτερο όφελος θα έχουν, στη δε 2η περίπτωση ο ιδιοτελής σπάνια μπορεί να αλλάξει χαρακτήρα ενώ επιπλέον οι δημότες οφείλουν να το αντιληφθούν έγκαιρα και να τον τιμωρήσουν.

Λες, λοιπόν, δήμαρχε ότι διοργανώνουμε εκατοντάδες υψηλοτάτου επιπέδου πολιτιστικές εκδηλώσεις, παγκοσμίως γνωστό φεστιβάλ κινηματογράφου, είμαστε η πόλη των πανεπιστημίων και της νεολαίας και άλλα τέτοια περικαλλή. Ισχυρισμοί που αν τους διετύπωνε ο οποιοσδήποτε θα φαινόταν απλά γελοίος, αλλά όταν αρθρώνονται από σένα, σε κάνουν να φαίνεσαι τουλάχιστον τραγικός. Τα περαιτέρω που επισημαίνεις, σε κάνουν πλέον να φαίνεσαι ιδιοτελής.

Η Θεσσαλονίκη δήμαρχε είναι η πόλη στην Ευρώπη με την πλέον μολυσμένη ατμόσφαιρα και αυτό συμβαίνει 2 χρονιές διαδοχικά. Η Θεσσαλονίκη δήμαρχε είναι η πόλη στην Ελλάδα με τα περισσότερα αστικά ατυχήματα. Και πώς να μην είναι όταν οι πεζοί πετάγονται σαν τα ΓΙΔΙΑ διασχίζοντας κάθετα την Τσιμισκή αγνοώντας επιδεικτικά διαβάσεις και σηματοδότες; Η Θεσσαλονίκη δήμαρχε είναι ασύλληπτα βρώμικη, είναι γεμάτη επαίτες, παιδιά των φαναριών, των λουλουδιών και των πορτοφολιών. Η Θεσσαλονίκη δήμαρχε έχει έναν απίστευτα βρώμικο Θερμαϊκό κόλπο που αν τύχει και φυσήξει από λάθος μεριά, μαζί με τα αφρόψαρα κυκλοφορούν και τα αφρόσκατα. Η Θεσσαλονίκη δήμαρχε είναι η πόλη με τις περισσότερες καφετέριες της Ελλάδας. Μόνο στις καφετέριες της Θεσσαλονίκης δήμαρχε υπάρχουν τραπέζια ρεζερβέ. Η Θεσσαλονίκη έχει τα υψηλότερα δημοτικά τέλη της Ελλάδας και δεν προσφέρει απολύτως τίποτε στους δημότες της, εκτός από το υπεροπτικό βλέμμα της φασιστικής και αγράμματης δημοτικής αστυνομίας. Το πολύ-πολύ η προσφορά σας να περιοριστεί στο ΑΝΑΙΤΙΟ ξήλωμα του πεζοδρομίου της Βασιλίσσης Όλγας και να στρώσετε τίποτα πλακάκια της συμφοράς για να κονομήσει κανένας εργολάβος της πυρκαγιάς.

Η Θεσσαλονίκη δήμαρχε δεν παράγει απολύτως τίποτε πάρεξ γύρους και καφέδες. Πραγματικά ισχυρός κεφαλαιοκράτης σε αυτήν την πόλη δεν υπάρχει. Όταν σε μια πόλη 1.500.000 κατοίκων θεωρούνται μεγιστάνες ο Τερκενλής και ο Αγαπητός υπάρχει πρόβλημα. Όταν στην 2η πόλη της Ελλάδας δεν υπάρχει ούτε ένας ισχυρός βιομήχανος υπάρχει πρόβλημα. Όταν οι πλούσιοι αυτής της πόλης είναι οι ζαχαροπλάστες, οι επιπλοποιοί, οι συμβολαιογράφοι, οι μεγαλογιατροί, οι καφετζήδες και οι σουβλατζήδες υπάρχει ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα. Υπάρχει πρόβλημα γιατί η οικονομία δεν λειτουργεί όπως πρέπει να λειτουργήσει. Δεν κινείται τίποτα στο υγιές επίπεδο της παραγωγής και όλοι στρέφονται στην παροχή υπηρεσιών. Στην Θεσσαλονίκη προφανώς υπάρχει το υψηλότερο ποσοστό πτυχιούχων σερβιτόρων και διανομέων πίτσας. Όλοι οι υπόλοιποι απλώς κάθονται πίσω από έναν Η/Υ και αμείβονται με 700 ευρώ. Δεν λειτουργεί τίποτα αξιοκρατικά και τα πάντα περιορίζονται στο επίπεδο των γνωριμιών, των κολλητιλικιών και της συγγένειας. Είναι γεγονός άλλωστε, ότι άνθρωπος που προαλείφεται για πρωθυπουργός, αν δεν ήταν γαμπρός γνωστού εκδότη, ακόμα και σήμερα θα είχε στα νύχια του σκόνη από τις κιμωλίες των αμφιθεάτρων.

Ακόμα και το περίφημο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης είναι μια απάτη. Εάν θελήσει η Αθήνα, μπορεί να διαλύσει την Θεσσαλονίκη σε ένα μόνο απόγευμα. Πώς; Σφραγίζοντας το Αριστοτέλειο. Θα πεινάσουν και οι σπιτονοικοκύρηδες, και οι καφετζήδες και οι σουβλατζήδες. Θα πεινάσουν οι πλούσιοι της πόλης. Κατά τα άλλα…δεν σου αρέσει ο όρος “επαρχιακή πολίχνη”.

Και επιτέλους πάψε εσύ και ο Ψωμιάδης και όλοι οι εγκάθετοι να κατηγορείτε την Αθήνα. Την θέση που κατέχεις και εσύ και ο Ψωμιάδης και ο Άνθιμος και όλοι οι πολιτικοί “γίγαντες” και “λαοφιλείς” την κατέχετε ακριβώς επειδή διοριστήκατε εξ Αθηνών. Η Αθήνα σάς διόρισε και σας ταϊζει ώστε να κρατάτε άφλεκτο τον κόσμο της Θεσσαλονίκης. Πριν ξαναμιλήσετε για την αφαίμαξη της πόλης από το κράτος των Αθηνών, να σκεφτείτε την αφαίμαξη που προκαλεί η Θεσσαλονίκη στην υπόλοιπη περήφανη Μακεδονία.

Τα φασόλια της Φλώρινας, τα όσπρια και οι γούνες της Καστοριάς, τα κτηνοτροφικά προϊόντα των Γρεβενών, τα ροδάκινα και τα κεράσια της Ημαθίας και της Πέλλας, ο καπνός, το βαμβάκι και το ρύζι της Δράμας, των Σερρών και της Καβάλας, το λιγοστό γάλα του Κιλκίς, τα δίκλινα και τα τρίκλινα της Πιερίας και ο λιγνίτης της Κοζάνης, ΚΟΠΟΙ ΑΙΜΑΤΗΡΟΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, χύνονται και διασπαθίζονται στο έκτρωμα της Θεσσαλονίκης. Στις άθλιες φοιτητικές γκαρσονιέρες, στα γυράδικα, στους καφέδες και στα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΤΩΝΟΥΝ για να μπορούν κάποιοι να πουλάνε τον καφέ ΧΑΛΛΑΡΑ.

Ματώνουν οι κάτοχοι ΠΑΜΠΛΟΥΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για να τρώνε τα λαμόγια. ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ για να τρώνε ΟΙ ΦΤΩΧΟΔΙΑΒΟΛΟΙ. Φουκαράδες που είχε ο παππούς τους έναν κήπο στην παραλία και με αντιπαροχή κονομήσαν 2-3 διαμερίσματα και νομίζουν ότι έγιναν ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Άνθρωποι που μέχρι πριν από 30 χρόνια ήταν βουτηγμένοι μέχρι τα @@ στην λάσπη της Κρήνης, τώρα τριπλοπαρκάρουν τις Πόρσε.

Τρώνε αυτοί παντεσπάνι, και μαζί με αυτούς και εσείς. Τρώτε όλοι μαζί και αφήνετε τους Θεσσαλονικείς να λογοφέρνουν με την Νότια Ελλάδα για τις μπουγάτσες, τα σουβλάκια και τον ΠΑΟΚ.

Από αυτήν την διαμάχη τρώνε παντεσπάνι όλοι οι πολιτικοί της πόλης, πολιτικοί που αν δεν φωτογραφηθεί το χειροφίλημά τους στον δεσπότη, δεν θα εκλεγούνε στον αιώνα τον άπαντα. Πανεπιστημιακοί μηδενικής έρευνας και ανύπαρκτων δημοσιεύσεων που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους παρά μόνο εμφανίζονται σε κάτι τοπικούς παρακμιακούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Τηλεοπτικοί σταθμοί της 2ης πόλης της Ελλάδας που συναγωνίζονται με επιτυχία τα τοπικά κανάλια της Λαμίας, των Ιωαννίνων, του Κιλκίς και της Χίου. Τρώνε παντεσπάνι οι αγράμματοι δημοσιογράφοι, ο Τραπεζανίδης, ο Μπούζας και ο Μίνος. Επενδύουν στην διαμάχη ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ώστε να καλύψουν την κραυγαλέα ανεπάρκειά τους και την τραγική μηδαμινότητά τους. Μια αντικειμενική αθλητική εφημερίδα τόλμησε να κυκλοφορήσει και ακριβώς για αυτό το λόγο φαλίρισε σε ένα μήνα.

Και μέχρι να σας “κάνει το χατήρι η Αθήνα να σας φτιάξει” το Διεθνές Αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, τουλάχιστον φτιάξτε κανά site της προκοπής. Σου αρέσει το site αυτό; Δεν το καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι ένα από τα πρόσωπα της Θεσσαλονίκης για τους υψηλού εισοδήματος ανθρώπους που θέλεις να έλξεις; Είναι εικόνα αυτή; Η Αθήνα φταίει και για αυτό;

Η πόλη των 17 Δήμων και των 17 Δημάρχων. Από τη δυτική πλευρά θερίζει ο καρκίνος από τα φυτοφάρμακα και τα λύμματα και από την ανατολική πλευρά δεν μπορείς να φας μια σαλάτα λόγω των αναθυμιάσεων των χωματερών. Εύγε Δήμαρχε. Εύγε και σε σένα και στους άλλους. Και οι 17 ήταν θανατηφόροι…

Δεν ξέρω πότε καμιά φορά θα ανηφορήσει ο κόσμος στο Πανόραμα και θα σας κάνει ασήκωτους στο ξύλο… Προσωπική μου άποψη πάντως, είναι ότι πρέπει να ανηφορίσουν με τα πρώτα χιόνια του Χορτιάτη ώστε να είναι κλειστός και ο δρόμος του Αγ. Βασιλείου και να μην έχετε από πού να φύγετε. Και όταν σας πιάσουν – γιατί είναι σίγουρο ότι θα σας πιάσουν – θα σας αποδείξουν γιατί η Θεσσαλονίκη είναι ερωτική πόλη.

Και τι θα πει άραγε; “Χτυπήστε εμένα, όχι την πόλη”; Τι να σε κάνουμε εσένα; Εμείς παλεύουμε με ανθρώπους, όχι με ξωτικά και νεράιδες, με φαντάσματα και χόμπιτ, με χάρυ πότερ, φτερωτούς γιατρούς και ζορρό.

Παρόλα αυτά, οφείλω να ομολογήσω ότι στην Θεσσαλονίκη υπάρχει και κάτι που δουλεύει άψογα. Το Τμήμα Ηθών. Το Τμήμα Ηθών της Θεσσαλονίκης είναι το πλέον παραγωγικό της Ελλάδας με τις περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Έχει ξεπαστρέψει όλα τα κορίτσια.

Και όμως, έχει και αυτό την εξήγησή του.

Προφανώς δεν αντέχετε τον ανταγωνισμό. Πιστεύετε ότι το μοναδικό κωλοχανείο που επιτρέπεται να λειτουργεί απρόσκοπτα, είναι η ίδια η Θεσσαλονίκη.

About Kommatoskylo

Being anti-social in a world full of conformists, is a trait of intelligence... Nikola Tesla
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

10 σχόλια:

  1. Σωστος σχεδον σε ολα.Ευγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου αγαπητο κομματοσκυλο, πρωτη φορα γραφω στο ιστολογιο σου.
    Θα συμφωνησω στο 70% του αρθρου σου και θα διαφωνησω στα εξης.
    -Δε σε φταιει κανενας δημαρχος αν οι πεζοι ειμαστε γιδια οπως σωστα αναφερεις.
    -Δε σε φταιει κανενας δημαρχος οταν η οικονομικη αναπτυξη που περιγραφεις, με την παντελη ελλειψη παραγωγης πλεον-οχι οτι παλιοτερα παρηγαγε τα κερατα της αυτη η πολη- περναει μονο απο τη ΚΕΝΤΡΙΚΗ εξουσια του κρατους.Η τοπικη αυτοδιοικηση της Ελλαδος δεν εχει αρμοδιοτητες για τη χαραξη οικονομικης πολιτικης.
    -Δε ξερω για εσενα παντως εγω και πολλοι αλλοι ναι γουσταραμε που αλλαξε το πεζοδρομιο της Βασιλισσης Ολγας.Και αυτο πρεπει καποιος να το κατασκευασει.Δε γινεται τζαμπα.Γιαυτο για να εισαι ενταξει θα επρεπε να γραψεις οτι απο το δημο λείπουν καπου 40 εκ. €, οτι οι καδοι καθαριοτητας πριν μερικα χρονια αλλαξαν εν μία νυκτι κτλ.και πολλα αλλα που υπονοεις στην ενοτητα της διαφθορας.Δε σε φταει ο εργολαβος που το κατασκευασε.
    -Διαφωνω επισης στο τομεα της καθαριοτητας.Ειναι νομιζω το μοναδικο πραμα που τηρουμενων των αναλογιων λειτουργει καλα στη πολη.Και εχω δει ολες της πολεις τις Ελλαδος.
    -Τελος διαφωνω που αναφερεσαι μονο στο δημαρχο.Ξερεις για να βγει αυτος ο δημαρχος 3 σερι φορες καποιοι τον ψηφιζουν. Πρεπει σαυτη τη χωρα ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οταν φταιει ο γάιδαρος να βαραμε το γαιδαρο.Οχι το σαμαρι. Γιαυτο πιστευω θα επρεπε το κατα τα αλλα πολυ σωστο σου αρθρο να απευθύνεται στα ΓΙΔΙΑ, οπως πολυ σωστα γραφεις, αυτης της πολης.

    Αυτα ,λιγο προχειρα βεβαια, και φιλικα βεβαια
    Και συγχαρητηρια για το πολυ καλο σου ιστολογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Κομματόσκυλε
    Αυτά στη νιοστή συμβαίνουν σε όλη την Ελλάδα. Αν τολμήσεις να μιλήσεις επώνυμα τότε οι μηχανισμοί του κράτους τους (εφορία,ικα,πολεοδομία,κ.α.)παίρνουν μπροστά βάλε και κάποια εξώδικα για εκφοβισμό και είσαι μέσα.
    Η απάντηση είναι ίδια παντού.
    "Εμένα με ψήφισε ο λαός αν δεν σου αρέσει σήκω φύγε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε κοματόσκυλε,
    αυτά στη νιοστή συμβαίνουν σε όλη την Ελλάδα (αντιγραφή από τον προηγούμενο). Δηλαδή, σε τι διαφέρει ο Κακλαμάνης με τα αίσχη στο κέντρο της Αθήνας, με την ανοιχτή υποστήριξη μεγαλοεργολάβων και τη φασιστική συμπεριφορά απέναντι σε κατοίκους (το πάρκο στην Κυψέλη και το εμπορικό του Βωβού είναι 2 από τα πολλά αντίστοιχα (για όσους ξέρουν)), με τη βρώμα και δυσωδία στην πόλη, την ουσιστικά απουσία ανακύκλωσης κτλ. κτλ. κτλ. Κι όσο για τη σχετική οικονομική ανάπτυξη, μη μου πείτε ότι σε αυτό παίζει την παραμικρή σχέση ο Δήμος. Αυτό έχει να κάνει με το ότι οι αποφάσεις παίρνονται στην Αθήνα (αυτός που παίρνει τις αποφάσεις παράγει πλούτο για τον εαυτό του) και με το ότι πάνω από το μισό παραγωγικό δυναμικό της χώρας μαζευτήκαμε εδώ. Ακόμα κι η Αθήνα όμως δεν μπορεί να περηφανευτεί για την παραγωγικότητα της οικονομίας της -μεταπρατική είναι κατά κύριο λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Φίλε Ανώνυμε σε ευχαριστώ!

    @Αγαπητέ Theag κατά βάσιν συμφωνώ με τα γραφόμενά σου και θα σου εξηγήσω γιατί: Π.χ. ασφαλώς και δεν φταίει ο Παπαγεωργόπουλος για την έλλειψη οδηγητικής παιδείας, οφείλει όμως να το καυτηριάσει και εις το μέτρο του δυνατού να το αστυνομεύσει και αν μπορεί να το πατάξει. Βεβαίως και δεν φταίει ο δήμαρχος - ο εκάστοτε δήμαρχος - για την αδυναμία χάραξης οικονομικής πολιτικής. Οφείλει όμως υποχρεωτικά να αναγνωρίσει ότι η ισχυρή οικονομία είναι εκείνη που καθιστά μια πόλη ισχυρή και όχι οι αεριτζήδες που με την πρώτη δυσκολία θα σχηματίσουν ουρά έξω από τα βουλευτικά γραφεία. Οφείλει να αναγνωρίσει ότι πολλά από τα άσχημα μιας επαρχιακής πολίχνης μπορεί κάποιος να τα συναντήσει στην Θεσσαλονίκη. Οφείλει τέλος να παραδειγματιστεί από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές πόλεις και να κάνει την αυτοκριτική του και όχι να επαίρεται. Έπαρση που μοιραία οδηγεί στην κριτική από μέρους μας. Όσον αφορά τα πεζοδρόμια της Όλγας, κάποτε έπρεπε να φτιαχτούν και αυτά αλλά δεν μπορεί να αποτελεί προτεραιότητα της δημοτικής αρχής. Θα μπορούσε με τα ίδια χρήματα να φτιάξει κάποιες υποτυπώδεις θέσεις στάθμευσης ή να ασφαλτοστρώσει κάποιους δρόμους στους οποίους όλοι έχουμε διαλύσει τα αμορτισέρ μας. Ή να φυτέψει λίγο πράσινο. Ή να φτιάξει καμιά παιδική χαρά ή οτιδήποτε από όλα εκείνα που συντελούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Ποτέ και πουθενά στον κόσμο τα πεζοδρόμια δεν είναι κριτήριο ποιότητας ζωής.

    Και εννοείται ότι δεν έχω κανενός είδους προσωπικά με τον δήμαρχο. Κυρίως έχω με τους συμπολίτες μας που επιτέλους πρέπει κάποτε να απαιτήσουν αυτό που δικαιούνται.

    Όπως και να ΄χει, σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου. Πέρνα πιο συχνά από το blog, όλο και κάτι ενδιαφέρον θα βρεις.

    @Simple κανονικά θα έπρεπε να αντιστραφούν οι ρόλοι στην τελευταία σου φράση: "Εσένα σε ψηφίσαμε εμείς για τα υπεσχημένα σου και αν δεν σου αρέσει σήκω φύγε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Φίλε Ανώνυμε 5:51 μμ
    Ασφαλώς και δεν φταίει ο δήμαρχος για την οικονομική πολιτική όπως ανέφερα και στο προηγούμενο σχόλιό μου. Οφείλει όμως να έχει το γνώθι σαυτόν και υποχρεούται ανά πάσα στιγμή να έχει επίγνωση των δυνάμεών του και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η πόλη της οποίας άρχει. Οφείλει να παραδέχεται την πραγματικότητα. Μόνο τότε μπορεί να είναι έντιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ....
    "ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ"...
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ… !!!
    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΙΟ ΕΥΠΕΠΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΣ…
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ "ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ"!!!
    Κ Ρ Ι Μ Α…!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ κομματόσκυλε
    Έπρεπε να βάλεις τίτλο"έργα και ημέρες των δημάρχων ημών" με πρωταγωνιστή τον εν λόγω ήρωα.

    Από την άλλη τα ίδια σκατά και στη δική μου πόλη, οι ίδιοι τύποι κυβερνούν οι ίδιοι σφογγοκωλάριοι τα ίδια λαμόγια,που αν τους ρωτήσεις για τα έργα τους θα σου πουν υπερηφάνως ΕΥΡΙΖΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ, πλακόστρωση της ήδη πλακοστρωμένης οδού από τον προηγόυμενο , κόψιμο αιωνόβιων δέντρων και φύτεμα μανόλιας χρώματος μπουρδοροδοκόκκινου.
    Φτιάχνουν πλατείες για να απλωθούν τραπεζοκαθίσματα και οι μισοί να σερβίρουν καφέ στους άλλους μισούς.
    Συμφωνώ με το κείμενό σου συμφωνώ και με τα σχόλιά σου.
    Αλλά,μήπως τελικά έχουμε αυτό που μας αξίζει αφού είναι επιλογή των πολλών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Ανώνυμε 9:35 μμ
    Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω καμιά πρόθεση να επιτεθώ στον δήμαρχο γιατί ούτε έχω προηγούμενα μαζί του ούτε θέλω να αποκτήσω επόμενα. Ούτε με αυτόν ούτε με κανέναν άλλον, είτε είναι εκλεγμένος είτε είναι υποψήφιος. ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Τώρα... αν μου πεις έναν επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης που αγωνίζεται, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο ξεκάθαρα. Ποιοι αγωνίζονται και για ποιον σκοπό; Οι ζαχαροπλάστες, οι καφετζήδες, οι σουβλατζήδες, οι γιατροί, ποιοι;

    @tiktos σε όλες τις πόλεις πάνω κάτω τα ίδια συμβαίνουν. Αλλά δεν πιστεύω να διεκδικεί κάποιος τον τίτλο της μητρόπολης των Βαλκανίων. Ή της Πολιτιστικής πρωτεύουσας. Και εν πάσει περιπτώσει, πρέπει όλοι μας να έχουμε το γνώθι σαυτόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σας ενημερώνουμε ότι η απάντηση του Δημάρχου θα δημοσιευθεί το Σάββατο 13 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι στο taxalia.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Top